Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

ALADDIN #ThePopMusical---Musical Familiar---CULTURA ÉS VIDA

Culturales, Música

  • ALADDIN #ThePopMusical---Musical Familiar---CULTURA ÉS VIDA
  • ALADDIN #ThePopMusical---Musical Familiar---CULTURA ÉS VIDA
  • ALADDIN #ThePopMusical---Musical Familiar---CULTURA ÉS VIDA

Ciudad: Granada, La

Lugar: Centre Cívic

De domingo 23 abril 2023, 18:00 h a 19:30 h

Ver descripción del evento
dom. 23 abr.
18:00 h
Finalizado
ALADDIN #ThePopMusical---Musical Familiar---Aladdin és un dels components del grup musical Top Flash. Es presenten al concurs televisiu... Leer más

ALADDIN #ThePopMusical---Musical Familiar---

Aladdin és un dels components del grup musical Top Flash. Es presenten al concurs televisiu Star Band, on els vencedors reben com a premi una gira i l’enregistrament del seu primer disc.

Guanyar el concurs no serà fàcil. La guitarra de l’Aladdin s’ha trencat i el noi no es pot permetre comprar-ne una de nova. Però gràcies a una llàntia màgica i el poder del Geni que la custodia, l’Aladdin obtindrà tres desitjos. Sabrà triar els adequats i poder fer realitat el seu somni?


CULTURA ÉS VIDA

L'ajuntament de la Granada a través de l'àrea de Cultura presenta la segona edició del cicle cultural "CULTURA ÉS VIDA" que es desenvoluparà entre el 5 de febrer i el 23 abril amb una programació establerta de quatre actuacions, que es duran a terme al Centre Cívic de la Granada.

Es tracta d'un cicle cultural obert a tots els públics, amb actuacions musicals, de teatre, humor, infantil i cinema.
 
Perquè la cultura és vida!! La cultura és emocionar-se, estimar, sentir, riure i gaudir. I és que la cultura és riquesa per l'ànima.

Recordem que és un cicle que neix amb la intenció d'omplir de vida, optimisme i vitalitat al nostre poble, fent activitats atractives per tothom i convertir així la Granada, en un referent cultural de la comarca.
Tot això gràcies, un cop més gràcies al suport d'empreses de la Granada que col·laboren en aquesta segona edició.

Amb aquesta segona edició, recalquem el nostre ímpetu per donar-li continuïtat aquest cicle cultural dins del nostre municipi, per donar suport d'aquesta manera a la cultura i a les activitats que ens donen vida.