ALBERT PLA Festival Blanes Arran de Mar

Conciertos, Culturales, Música

  • ALBERT PLA   Festival Blanes Arran de Mar

Ciudad: Blanes

Lugar: Escola Joaquim Ruyra

De sábado 22 junio 2024, 22:00 h a 23:30 h

Ver descripción del evento
“¿OS ACORDÁIS?” Et convidem a veure l'artista més polifacètic, transgressor i sorprenent que ha donat aquest país. “¿Os acordáis?”... Leer más

“¿OS ACORDÁIS?”

Et convidem a veure l'artista més polifacètic, transgressor i sorprenent que ha donat aquest país. “¿Os acordáis?” és el títol d'una de les seves últimes cançons. Músic, cantant, actor, escriptor, pallasso, bufó, … Pla és un d'aquests exemplars únics en la seva espècie amb una capacitat perpètua per commoure, remoure i sorprendre. No deixa ningú indiferent.

En aquesta ocasió puja a l'escenari tot sol, en estat pur, amb tota la força que té per teatralitzar les seves cançons i aconseguir un espectacle d'una poètica inusual, devastadora i electritzant. Cançons que conten històries tràgiques i delirants, quotidianes i sorprenents, delicades i brutals, crues i surrealistes en les quals el botxí és també víctima, la calma es transforma en tempesta, la comèdia conviu amb la tragèdia i la serenitat desemboca en el desenfrenament. Albert i Cultura, dos valors segurs.