Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

ALCARRÀS - Cicle Gaudí

Cine

  • ALCARRÀS - Cicle Gaudí

Ciudad: Palma de Cervelló, La

Lugar: Teatre Aliança Palmarenca

De sábado 12 noviembre 2022, 19:00 h a 21:00 h

Ver descripción del evento
sáb. 12 nov.
19:00 h
Finalizado
Després de 80 anys i tres generacions conreant la mateixa terra, la família Solé s'enfronta a una amenaça sense precedents. Ambientada... Leer más

Després de 80 anys i tres generacions conreant la mateixa terra, la família Solé s'enfronta a una amenaça sense precedents. Ambientada a Alcarràs, comarca del Segrià, exposa el drama rural d'una família que veu com poden desaparèixer les seves activitats agrícoles quan els arriba la noticia de la intenció d'instal·lar un camp de panells fotovoltaics en una parcel·la agrícola dedicada fins llavors al conreu del presseguer; aquest fet porta els membres de la nissaga pagesa a retrobar-se i reconèixer-se enfront de l'adversitat.

Alcarràs és la història d'aquesta espera, la crònica d'un últim estiu al llarg dels dos mesos de collita. En suma, el testimoni d'un ecosistema que s'esquerda representat per la coralitat d'una família que actua com un sol cos sense deixar de banda les diverses i diferents individualitats de cada un dels personatges.