Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

"Amics" i "La gana gegantina dels petits patufets"

Familiar, Teatro

  • "Amics" i "La gana gegantina dels petits patufets"

Ciudad: Sant Quirze del Vallès

Lugar: Sala Municipal Josep Brossa de la Patronal

De domingo 4 junio 2023, 18:00 h a 19:00 h

Ver descripción del evento
dom. 4 jun.
18:00 h
Finalizado
Escola de Teatre de l'Espai d'Arts EscèniquesPresentació de les obres del curs 2022-23Grup Preteatre AmicsA l’Albert li costa fer amics,... Leer más

Escola de Teatre de l'Espai d'Arts Escèniques

Presentació de les obres del curs 2022-23


Grup Preteatre Amics

  • A l’Albert li costa fer amics, perquè ningú no li cau bé: La Sussi no para quieta, la Júlia canta tot el dia i el Banya s’enfila per tot arreu. Però l’Albert de seguida entén que, si no accepta als altres tal com són, sempre estarà sol.


Grup Iniciació La gana gegantina dels petits patufets

  • Els Patufets es lleven un bon dia amb molta gana, però descobreixen que no tenen cap moneda per a comprar pa. Com s’ho faran per aconseguir omplir la panxa?  Viuran una aventura que ens fa pensar en el valor de les coses i sobretot ens ensenya a ajudar-nos els uns als altres.

Les dues obres es faran seguides. Posteriorment, a les 19.30, es farà la presentació d’una altra obra de teatre de l’Escola per la que cal treure una altra entrada.