Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

"Amics" i "La gana gegantina dels petits patufets"

Familiar, Theater

  • "Amics" i "La gana gegantina dels petits patufets"

City: Sant Quirze del Vallès

Place: Sala Municipal Josep Brossa de la Patronal

From Sunday 4 June 2023, 18:00 h to 19:00 h

See description of the event
Sun 4 Jun
18:00 h
Finished
Escola de Teatre de l'Espai d'Arts EscèniquesPresentació de les obres del curs 2022-23Grup Preteatre AmicsA l’Albert li costa fer amics,... Read more

Escola de Teatre de l'Espai d'Arts Escèniques

Presentació de les obres del curs 2022-23


Grup Preteatre Amics

  • A l’Albert li costa fer amics, perquè ningú no li cau bé: La Sussi no para quieta, la Júlia canta tot el dia i el Banya s’enfila per tot arreu. Però l’Albert de seguida entén que, si no accepta als altres tal com són, sempre estarà sol.


Grup Iniciació La gana gegantina dels petits patufets

  • Els Patufets es lleven un bon dia amb molta gana, però descobreixen que no tenen cap moneda per a comprar pa. Com s’ho faran per aconseguir omplir la panxa?  Viuran una aventura que ens fa pensar en el valor de les coses i sobretot ens ensenya a ajudar-nos els uns als altres.

Les dues obres es faran seguides. Posteriorment, a les 19.30, es farà la presentació d’una altra obra de teatre de l’Escola per la que cal treure una altra entrada.