Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

ANHELOS

Teatro

  • ANHELOS
  • ANHELOS
  • ANHELOS

Ciudad: Sant Esteve de Palautordera

Lugar: Escoles Velles

De sábado 6 mayo 2023, 19:00 h a 20:30 h

Ver descripción del evento
sáb. 6 may.
19:00 h
Finalizado
+ 14 anys IDEA / INTERPRETACIÓÁngeles G. GordilloDIRECCIÓMaria StoyanovaCREACIÓMaria Stoyanovai Ángeles G. GordilloMolt contents de... Leer más

+ 14 anys 


IDEA / INTERPRETACIÓ

Ángeles G. Gordillo


DIRECCIÓ

Maria Stoyanova


CREACIÓ

Maria Stoyanova

i Ángeles G. Gordillo


Molt contents de tornar a programar ANHELOS!


ANHELOS és un Human Specific Performance per a 30 espectadors/es creat a partir de material autobiogràfic. A partir de la intimitat de la història personal de la performer es convida a l’audiència a un joc sensorial, de músiques i imatges que connecta a les persones participants amb la seva pròpia intimitat.


ANHELOS busca crear l’experiència de viure una trobada entre éssers humans a través d’una conversa. Aquesta proposta escènica es desenvolupa en un espai compartit entre intèrpret i

públic, proposant per moments un canvi de jerarquia on la intèrpret ocupa el lloc de

l’espectador/a i l@s espectador@s són protagonistes.


ANHELOS obre la possibilitat que existeixi un públic actiu que pensa, sent, s’interroga, acciona i transforma.


ANHELOS convida, a través de propostes vivencials embastades entre petites peces de teatre, a la participació dels presents. Creant una experiència alhora grupal i individual. Un viatge sostingut amb afecte i algunes dosis d’humor.


ANHELOS busca sortir de la solitud, a través de la conversa. Com un acte senzill i transformador.


ANHELOS forma part d’un projecte de recerca anomenat SIMPLE PRESENT que ha rebut la Beca per a la recerca i la innovació en els àmbits de les Arts visuals, de l’arquitectura i el disseny, de les Arts escèniques, de la música i del pensament de la Generalitat de Catalunya. El projecte SIMPLE PRESENT investiga, a través de les arts escèniques i les eines que ofereix la Comunicació NoViolenta (CNV), entorn de la pregunta Tenir una conversa podria ser l’acte més petit, que podria canviar el món?