Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

Anna Ferrer - Festival Càntut

Conciertos, Música

  • Anna Ferrer - Festival Càntut

Ciudad: Cassà de la Selva

Lugar: La Sala del Centre Recreatiu

Inicio: viernes 18 noviembre 2022, 19:45 h

Ver descripción del evento
vie. 18 nov.
19:45 h
Finalizado
Anna Ferrer Concert Divendres 18 de novembre La Sala del Centre Recreatiu A 3/4 de 8 del vespre 8 € - 11 €L'artista menorquina Anna... Leer más

Anna Ferrer

Concert

Divendres 18 de novembre

La Sala del Centre Recreatiu

A 3/4 de 8 del vespre

8 € - 11 €


L'artista menorquina Anna Ferrer és una de les veus més sol•licitades de l’escena actual, amb una relació profunda amb la tradició que l’ha portat a l’OMAC (Orquestra de Música d’Arrel de Catalunya), al projecte Vega, en el marc del Càntut. Cançons de tradició oral juntament amb Paula Grande, o a presentar les seves pròpies composicions en què combina amb creativitat el llegat tradicional amb l’actualitat.

Al festival oferirà Parenòstic, un espectacle cru i sofisticat en el qual posa en equilibri els seus dos universos: tradició i creació. A la seva música hi caben jotes, fandangos, romanços i també ranxeres i boleros, sense oblidar la recuperació de les tonades de camp que han anat caient a l’oblit. Un homenatge a la saviesa popular i a la seva Menorca natal.


Anna Ferrer, guitarra, guitarró, tambor i sintetitzador


www.annaferrermusic.com