Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

Audiència reial de Ses Majestats Els Reis de l'Orient

Familiar

  • Audiència reial de Ses Majestats Els Reis de l'Orient

Ciudad: Ripoll

Lugar: Cinema Teatre Comtal

De martes 5 enero 2021, 16:30 h a 20:30 h Varias sesiones

Ver descripción del evento
mar. 5 ene.
16:30 h
Finalizado
17:30 h
Finalizado
18:30 h
Finalizado
19:30 h
Finalizado
20:30 h
Finalizado
Ses Majestats i la Cartera reial fa dies que fan camí per arribar puntualment a la nostra vila. L’últim missatge que ens ha arribat... Leer más

Ses Majestats i la Cartera reial fa dies que fan camí per arribar puntualment a la nostra vila. L’últim missatge que ens ha arribat és el següent: “Esperem les vostres cares d’il·lusió i que aquesta s’encomani, per unes hores, a totes les persones grans. Que tothom, per uns instants,  retorni a la innocència de ser un infant i que el món, aquesta nit, sigui més plàcid i una mica millor. Us rebrem de manera diferent, però serà igual d’intens i bonic”.

La primera sessió serà a les 16:30 h.

Cada sessió tindrà una durada aproximada de 15 minuts, amb aforament limitat.

Es poden reservar un total de 4 entrades per grup (es recomana que les persones assistents siguin contactes habituals o grup de convivència). Us demanem que es prioritzin les reserves pels infants fins als 10 anys.

Hi haurà una bústia a l’entrada del teatre Comtal per dipositar la carta

Recomanacions i normativa: 

* És obligatori l’ús de la mascareta 

* L’equipament compta amb les mesures de seguretat: control d’accés, mesures higièniques, distanciament entre localitats, aparells de renovació d’aire. Caldrà respectar les mesures, senyalització i protocols sobre la Covid-19 indicats per l’organització. Queda reservat el dret d’admissió en cas de no complir les indicacions del personal. 

* Porteu les reserves en pdf o format mòbil en els vostres dispositius mòbils 

* Si noteu algun dels símptomes de la COVID 19, per seguretat, quedeu-vos a casa. 

* En cas d’anul·lar l’entrada cal enviar un correu a [email protected] .Ajuda’ns a fer que tothom gaudeixi dels Reis 

* Un cop assignat un seient, mireu de no moure-us-en per respectar la distància física entre persones. Expliqueu als infants que no es pot circular lliurement per l’espai.

 Més informació