Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

Avui no sopem

Culturales, Teatro

  • Avui no sopem

Ciudad: Sant Quirze del Vallès

Lugar: Sala Municipal Josep Brossa de la Patronal

De domingo 21 noviembre 2021, 18:30 h a 20:00 h

Ver descripción del evento
dom. 21 nov.
18:30 h
Finalizado
La segona obra de la Mostra TASQ és una comèdia amb la família com a tema. Les relacions entre pares i fills es van transformant al... Leer más

La segona obra de la Mostra TASQ és una comèdia amb la família com a tema. Les relacions entre pares i fills es van transformant al cap dels anys i els interessos d'uns topen amb els dels altres. Quan tothom va a la seva però es conviu sota el mateix sostre, les tensions i les situacions còmiques no hi faltaran. Els fills s'han fet grans però no han marxat de casa i els pares no troben la manera de fer els seus propis plans.

Segur que sabeu d'algun cas que s'assembla al d'aquesta família. És cosa de prendre-s'ho de broma.

  • La Maria Teresa i el Vicenç són un matrimoni de classe mitjana resident a Barcelona. Estan jubilats i fa temps que es plantegen anar-se’n de la ciutat per anar a viure a la seva casa del poble, però mai s’acaben de decidir. 
    Per què?
    Una filla funcionària de quaranta anys que encara viu amb ells i un fill divorciat amb cara de pocs amics ho impedeixen.
    L’obra ens mostra, de manera còmica i agredolça, les tensions existents dins de la família.


Abonaments

Aquesta serà l'última oportunitat d'aquesta 2a edició de comprar l'abonament individual al preu de 30€. En aquesta obra l’abonament es pot adquirir comprant a la vegada l’entrada per l’obra. Des de l’organització facilitarem per correu un codi als abonats perquè puguin introduir-lo en el moment de reservar l’entrada a les següents obres i els surtin de franc. 

L’abonament no dona dret a tenir reserva de seient. És un pagament avançat i reduït però serà necessari fer la reserva del seient a cada obra per assegurar-se l’entrada.