Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

Avui no sopem

Cultural, Theater

  • Avui no sopem

City: Sant Quirze del Vallès

Place: Sala Municipal Josep Brossa de la Patronal

From Sunday 21 November 2021, 18:30 h to 20:00 h

See description of the event
Sun 21 Nov
18:30 h
Finished
La segona obra de la Mostra TASQ és una comèdia amb la família com a tema. Les relacions entre pares i fills es van transformant al... Read more

La segona obra de la Mostra TASQ és una comèdia amb la família com a tema. Les relacions entre pares i fills es van transformant al cap dels anys i els interessos d'uns topen amb els dels altres. Quan tothom va a la seva però es conviu sota el mateix sostre, les tensions i les situacions còmiques no hi faltaran. Els fills s'han fet grans però no han marxat de casa i els pares no troben la manera de fer els seus propis plans.

Segur que sabeu d'algun cas que s'assembla al d'aquesta família. És cosa de prendre-s'ho de broma.

  • La Maria Teresa i el Vicenç són un matrimoni de classe mitjana resident a Barcelona. Estan jubilats i fa temps que es plantegen anar-se’n de la ciutat per anar a viure a la seva casa del poble, però mai s’acaben de decidir. 
    Per què?
    Una filla funcionària de quaranta anys que encara viu amb ells i un fill divorciat amb cara de pocs amics ho impedeixen.
    L’obra ens mostra, de manera còmica i agredolça, les tensions existents dins de la família.


Abonaments

Aquesta serà l'última oportunitat d'aquesta 2a edició de comprar l'abonament individual al preu de 30€. En aquesta obra l’abonament es pot adquirir comprant a la vegada l’entrada per l’obra. Des de l’organització facilitarem per correu un codi als abonats perquè puguin introduir-lo en el moment de reservar l’entrada a les següents obres i els surtin de franc. 

L’abonament no dona dret a tenir reserva de seient. És un pagament avançat i reduït però serà necessari fer la reserva del seient a cada obra per assegurar-se l’entrada.