Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

"BAOBAB" Cía.La pera llimonera

Familiar, Teatro

  • "BAOBAB"  Cía.La pera llimonera

Ciudad: Parets del Vallès

Lugar: Teatre Can Rajoler

De domingo 9 octubre 2022, 18:00 h a 19:00 h

Ver descripción del evento
dom. 9 oct.
18:00 h
Finalizado
Teatre Clown Dos venedors ambulants, refugiant-se d’una gran tempesta, expliquen la història d’un bolet i un esquirol que, degut a... Leer más

Teatre Clown

Dos venedors ambulants, refugiant-se d’una gran tempesta, expliquen la història d’un bolet i un esquirol que, degut a la guerra, emprenen una gran aventura per trobar un nou arbre on poder viure.
Ha estat un repte portar a escena parlar de la guerra. Ho fem de la mà d’un bolet i un esquirol que es veuen obligats a abandonar el seu arbre Baobab i es llancen a la recerca d’una nova casa. Un tema que, tot i veient diàriament, evitem per la seva crueltat i per les emocions que ens reporten dins nostre.
Una diversitat de bosses i sabates de mides i colors diferents donen vida a les persones que, per sobreviure, s’encoratgen a la recerca d’un nou lloc on establir-se.