Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

BIZNAGA + LA INQUISICIÓN + LOS VALIENTES

Música

  • BIZNAGA + LA INQUISICIÓN + LOS VALIENTES

Ciudad: Manresa

Lugar: PLAÇA VALLDAURA, 1

De sábado 11 febrero 2023, 20:00 h a 23:55 h

Ver descripción del evento
sáb. 11 feb.
20:00 h
Finalizado
11 de Febrer - BIZNAGA + LA INQUISICIÓN + LOS VALIENTES (13€ Ant. / 16€ Taq.)Arriben a Manresa dues de les grans bandes del punk estatal... Leer más


11 de Febrer - BIZNAGA + LA INQUISICIÓN + LOS VALIENTES (13€ Ant. / 16€ Taq.)

Arriben a Manresa dues de les grans bandes del punk estatal i ho fan acompanyades de la millor banda de garage rock de per aquí. 


Els madrilenys Biznaga són la sensació i la gran sorpresa de l’any a l’escena alternativa amb el seu disc ‘Bremen No Existe’ (2022). Veu punk, lletres afilades i esperit contestatari en una col·lecció autèntics himnes que, malgrat tot, estan plens de melodies lluminoses i festives. No és casualitat que en la seva gira per Espanya estan esgotant les entrades allà on van.


Als catalans La Inquisición no els fa falta presentació, doncs ja són una banda clau del punk-rock nacional. Potents, agressius i amb gust per les tornades èpiques, vénen al Sielu a deixar-nos afònics de corejar.


Los Valientes representen el millor de l’escena alternativa Bagenca. Joves, ràpids, divertits, desenfadats… Garage rock fresc i directe. Els millors exponents locals possibles.


Horaris: 

20:00h - Obertura portes

20:30h - Los Valientes

21:30h - La Inquisición

23:00h - Biznaga

+ Afterparty amb Rockzone dj's a la sala Alternativa - Sessió Sielu Club (00:00h - 06:00h) 


El Guirigall és un col.lectiu sense ànim de lucre que neix a mitjans de 2022 i format per bandes de l'escena alternativa de Manresa i rodalies. 


La iniciativa és fruit de la unió de diversos agents d’una escena emergent i que pren consciència col·lectiva després d’una època molt fosca per la música en directe.


 Alguns dels objectius que es marca el col·lectiu són fomentar la cohesió i l’esperit de comunitat, reivindicar Manresa com a parada obligada pels grups referents de l’escena a nivell nacional, atraure públic d’altres ciutats, establir lligams amb tot tipus d’organismes i agents culturals, i per sobre de tot animar als més joves a tocar i a formar bandes que pugui fer créixer la comunitat.


http://www.guirigallfest.com/