Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

BUNKER - FESTIVAL FRANQUESA

Danza

  • BUNKER - FESTIVAL FRANQUESA
  • BUNKER - FESTIVAL FRANQUESA
  • BUNKER - FESTIVAL FRANQUESA

Ciudad: Premià de Dalt

Lugar: Societat Cultural Sant Jaume

De jueves 14 julio 2022, 20:15 h a viernes 15 julio 2022, 21:30 h Varias sesiones

Ver descripción del evento
jue. 14 jul.
20:15 h
Finalizado
vie. 15 jul.
20:15 h
Finalizado
Aquest espectacle parteix del qüestionament sobre l'existència i el lloc que ocupa l'ésser humà a l'univers. Allunyat de les arrels,... Leer más

Aquest espectacle parteix del qüestionament sobre l'existència i el lloc que ocupa l'ésser humà a l'univers. Allunyat de les arrels, protegit dins d'un món artificial, l'ésser humà busca la seguretat i un sentit a la vida, posicionant-se, en el deliri col·lectiu a un nivell superior de tot el que l'envolta.

Tanmateix, no deixa de ser esclau de la ment, que distorsiona la visió i la perspectiva del món que alimenta expectatives i inseguretats. Oblida que la supervivència depèn en gran manera de les accions més enllà de la mateixa existència.

L'ésser humà no és ni el principi ni el final, només una petita part d'un ball còsmic. L'obra i el pensament d'Antoni Tàpies combatia el sentiment d'antagonisme, d'hostilitat i de conquesta de la naturalesa i hi contraposava una actitud d'identitat i de col·laboració. Influït pel pensament budista, advocava per una comprensió unitària de l'Univers i dels éssers que el componen.

BUNKER és una proposta artística i el primer solitari del ballarí i coreògraf Aleix Martínez juntament amb la companyia ManNera Dansa.


Concepte i coreografia: ManNera Dansa i Aleix Martínez

Dramatúrgia: Montserrat Prats

Intèrpret: Aleix Martínez

So: The Golden Record-Voyager

Fotografia: Borja Bermúdez

Vestuari: N.O.N


Aquest espectacle s'inclou dins el Festival Franquesa, on trobaràs més espectacles i tallers gratuïts durant els dies 14 i 15 de juliol!

- Taller de dansa a les 18.15h al teatre. Duració d'1h. Activitat gratuïta.

ADULTS - Dijous 14 a les 18.15 h

INFANTIL - Divendres 15 a les 18.15 h

- La Cisa a les 19.30h

- Sardanes populars a les 20.00h al Frontón. Duració d'1h. Activitat gratuïta.

- Estrena de Pols a les 22.00hUna producció en col·laboració amb la Fundació Antoni Tàpies i la Fundació PoolHaus-Blankenese-Hamburg