Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

CAMERA CAFÉ, LA PELÍCULA

Cine

  • CAMERA CAFÉ, LA PELÍCULA

Ciudad: Sitges

Lugar: Cinema Prado de Sitges

De viernes 15 abril 2022, 19:30 h a 21:00 h

Ver descripción del evento
Camera Café arriba al Cinema Prado Durant la projecció de Cámara cafè la pel·lícula al Festival de Cinema de Màlaga 2022, el Teatre... Leer más

Camera Café arriba al Cinema Prado

Durant la projecció de Cámara cafè la pel·lícula al Festival de Cinema de Màlaga 2022, el Teatre Cervantes vibrava al ritme de riallades, crits i aplaudiments d’entusiasme. Seria degut, potser, a la necessitat de diversió i evasió del públic, afligit davant del desolador panorama actual? ¿A l’encertada recuperació que Arturo Valls i Ernesto Sevilla han fet de la mítica sèrie d’humor de Telecinco?

O també podria ser per l’extraordinari elenc que ha participat en la seva realització, com Joaquín Reyes, Luis Varela, Ana Milán, Esperanza Pedreño, Carolina Cerezuela, Carlos Chamorro, Alex O’Dogherty i un conegudíssim llarg etcètera.

Sinopsi

Tornem a l’oficina per redescobrir els personatges de la mítica sèrie més enllà de la màquina del cafè.

Quesada, Julián, Marimar, Cañizares, Victòria i companyia s’enfrontaran a una crisi que està a punt d’enfonsar l’empresa i, encara pitjor, haurà de salvar-la el seu nou director, que és ni més ni menys que el rei de l’escaqueig, Quesada. TORNA CAMERA CAFÈ!

Fitxa Tècnica

Calificació: 12 anys

Gènere: Comèdia

Durada: 90′

Director: Ernesto Sevilla

Any: 2022

Repartiment: Arturo Valls, Carlos Chamarro, Ana Milán, Carolina Cerezuela, Joaquín Reyes, Marta Belenguer, Álex O’Dogherty, Esperanza Pedreño, Ingrid García Jonsson, Luis Varela, Esperanza Elipe, Manuel Galiana, Juana Cordero,

Idioma original: Castellà

País: Espanya