Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

Caminos - Chicuelo

Danza, Música

  • Caminos - Chicuelo

Ciudad: Montmeló

Lugar: Sala Polivalent de Montmeló

De sábado 21 enero 2023, 19:00 h a 20:00 h

Ver descripción del evento
Caminos és el nou projecte del guitarrista Juan Gómez ‘Chicuelo’. Fet de tangos, alegries, bulerías i granaínas, i amb una formació... Leer más

Caminos és el nou projecte del guitarrista Juan Gómez ‘Chicuelo’. Fet de tangos, alegries, bulerías i granaínas, i amb una formació insòlita, obre nous camins sonors en el flamenco.

El toque pur de ‘Chicuelo’, la delicada bateria de David Gómez i el virtuosisme del violoncel de Martín Meléndez envolta el baile de Karen Lugo, que, al mateix temps, llança noves formes ballant sobre el més mínim murmuri. Sense cante, cajón o palmas, el repertori de Caminos està fet d’històries amb ritmes flamencos. Des d’una nana a un homenatge a Django Reinhart, les alegrías es transformen amb el violoncel de Meléndez i les bulerías amb la bateria de Gómez.

L’espectacle uneix frescor, força i art, i ho transmet amb la mateixa naturalitat que la connexió que es produeix sobre l’escenari entre els quatre artistes.

Fitxa artística

JUAN GÓMEZ ‘CHICUELO’ | guitarra

KAREN LUGO | baile

MARTÍN MELÉNDEZ | violoncel

DAVID GÓMEZ | bateria

Tota la informació dels descomptes i abonaments al web de l'Ajuntament

Les entrades amb descomptes s'hauran d'adquirir de forma presencial al Centre Cultural La Torreta. Cal que pugueu acreditar documentalment les condicions del descompte.

Les entrades per a persones amb mobilitat reduïda i acompanyants s'han de reservar fent un correu a [email protected] o trucant al telèfon 935721033.