Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

CAMPAMENT DELS REIS D'ORIENT A PALLEJÀ

Otros, Familiar

  • CAMPAMENT DELS REIS D'ORIENT A PALLEJÀ
  • CAMPAMENT DELS REIS D'ORIENT A PALLEJÀ
  • CAMPAMENT DELS REIS D'ORIENT A PALLEJÀ

Ciudad: Pallejà

Lugar: Sala Pal·làdius

De martes 27 diciembre 2022, 17:30 h a jueves 29 diciembre 2022, 20:30 h

Ver descripción del evento
Benvinguts i benvingudes al campament dels Reis d'Orient de Pallejà. Els dies 27, 28 i 29 de desembre, a la Sala Pal•làdius, de les... Leer más
Benvinguts i benvingudes al campament dels Reis d'Orient de Pallejà.

Els dies 27, 28 i 29 de desembre, a la Sala Pal•làdius, de les 17.30 a les 20.30 hores podreu visitar aquest campament que us endinsarà en un món màgic. Allà podreu donar la carta als carters reials, lliurar el xumet i veure com preparem la rebuda de ses majestats els reis Melcior, Gaspar i Baltasar. També coneixereu la sàvia Mallerenga encarregada de que tot funcioni correctament. Aneu passant pels diferents ambients i visiteu els diferents espais de somni.

Els dies 28 i 29, hi haurà una franja horària RESERVADA per a infants amb necessitats especials. Serà de 17.00 a 17.15h.

Per poder entrar haureu de disposar d'una entrada gratuïta per persona. Com l'aforament és limitat, per a realitzar aquesta activitat cal estar empadronat a Pallejà.
Si teniu entrada i finalment no podeu venir, allibereu-la per donar cabuda a més gent. Ho podeu fer de forma autònoma i fàcil aquí: https://www.entrapolis.com/blog/como-cancelar-entrada-a-un-evento-gratuito/

A l'entrada és podrà demanar el DNI o document acreditatiu d'estar empadronat a Pallejà.
Us esperem al campament.