Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

CANET CLÀSSIC - La Festa de la Música Clàssica Amateur

Conciertos

  • CANET CLÀSSIC - La Festa de la Música Clàssica Amateur

Ciudad: Canet de Mar

Lugar: Diversos espais de Canet de Mar

De sábado 15 abril 2023, 17:30 h a 20:00 h

Ver descripción del evento
El proper 15 d'abril, Canet obrirà les portes als músics clàssics AMATEURS de tot  arreu. La tarda del dissabte, el poble s'omplirà... Leer más

El proper 15 d'abril, Canet obrirà les portes als músics clàssics AMATEURS de tot  arreu. 

La tarda del dissabte, el poble s'omplirà d'espais ocupats per diverses formacions musicals on es portaran a terme, simultàniament, diferents micro-concerts.

El públic, organitzat i conduïts en grups per guies de l'organització, participarà en un dels dos itineraris programats i visitarà els espais a on es trobarà amb els músics, que els oferiran una explicació del que veuran i sentiran i un micro-concert de 5-10 minuts.

CanetClàssic és organitzat per ClàssicAmateur (associació que promou, organitza i fa difusió del món de la música clàssica amateur) i compta amb la col·laboració de l'Associació Cultural Plataforma Odèon ACPO (entitat que porta 23 anys treballant per la recuperació del mític teatre Odèon i per la cultura en general al nostre poble).

Per inscriure's cal seleccionar un dels dos itineraris  i després un dels espais de l'itinerari, que servirà de punt de partida.

Tots els grups participants amb el seu programa: https://classicamateur.cat/canet-classic/