Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

CARRERAS DAGAS I EL SEU TEMPS

Conciertos

  • CARRERAS DAGAS I EL SEU TEMPS

Ciudad: Bisbal d'Empordà, La

Lugar: Teatre El Mundial

De domingo 2 julio 2023, 19:00 h a 21:00 h

Ver descripción del evento
dom. 2 jul.
19:00 h
Finalizado
Commemoració del 200 aniversari del naixement de Joan Carreras i Dagas, (Girona 1823- La Bisbal d’Empordà 1900) Compositor i pedagog... Leer más

Commemoració del 200 aniversari del naixement de Joan Carreras i Dagas, (Girona 1823- La Bisbal d’Empordà 1900) Compositor i pedagog és considerat fundador de la primera escola de música de Girona. Va formar part de l’orquestra del Liceu, mestre de capella de l’església Nostra Senyora del Pi de Barcelona i mestre de música i director d’orquestra de la Escuela de Ciegos y Sordomudos de Barcelona.

A la Bisbal d’Empordà va fundar una escola de música subvencionada per l’Ajuntament on es formaren els millors músics empordanesos que més endavant van fundar o formar part de les cobles modernes.

El Cor Carreras Dagas vol homenatjar al compositor que dona nom a la coral bisbalenca presentant un petit recull de peces característiques de la seva obra i també peces contemporànies d’aquest moment històric.