Celebraré mi muerte | TAE

Teatro

  • Celebraré mi muerte | TAE

Ciudad: Terrassa

Lugar: Teatre Principal

De sábado 23 octubre 2021, 20:00 h a 21:15 h

Ver descripción del evento
El 28 de març de 2005 la vida del Dr. Marcos Hourmann va canviar per sempre. De matinada, una pacient de més de 80 anys va arribar... Leer más

El 28 de març de 2005 la vida del Dr. Marcos Hourmann va canviar per sempre. De matinada, una pacient de més de 80 anys va arribar al servei d’urgències de l’hospital on treballava. Sotmesa a un gran patiment físic, el pronòstic només li donava unes poques hores d’esperança de vida. La pacient i la seva filla li van demanar que acabés definitivament amb el seu patiment. Marcos, sense respectar cap protocol mèdic, li va injectar 50 mg de clorur de Potassi: va morir a l’acte. Denunciat per l’hospital, Marcos va ser acusat d’homicidi. Un delicte pel qual podia passar 10 anys a la presó. Ara el públic emetrà sentència.

Un metge declarat culpable d’homicidi, un jurat format per membres del públic i una pantalla de projecció. Aquesta és la posada en escena d’una obra que planteja un debat profund sobre l’eutanàsia. L’obra combina la narració dels fets pels quals el Dr. Hourmann va ser condemnat amb episodis de la seva pròpia vida a la seva Argentina natal. Va poder influir la seva experiència vital en la decisió de practicar l’eutanàsia a una pacient?

----

Direcció: Alberto San Juan i Víctor Morilla.

Text: Marcos Hourmann, Alberto San Juan i Víctor Morilla

Interpretació: Marcos Hourmann

Producció executiva Producciones del Barrio: Jordi Évole i Ramón Lara

Producció: Vanesa Legaspi i Sara Fernández

Il·luminació: Raúl Baena i Tony Sánchez

Tècnic: Eudald Gili

Una producció de Teatro del Barrio i Producciones del Barrio