Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

BANDA FCSM&BANDA DE MÚSICA DEL COL·LEGI PARE MANYANET DE BARCELONA, LES CORTS - Contrasts

Conciertos, Música

  • BANDA FCSM&BANDA DE MÚSICA DEL COL·LEGI PARE MANYANET DE BARCELONA, LES CORTS - Contrasts

Ciudad: Barcelona

Lugar: FOMENT HORTENC

De sábado 17 octubre 2020, 21:00 h a 23:00 h

Ver descripción del evento
sáb. 17 oct.
21:00 h
Finalizado
Cicle Cultura Popular als Ateneus - BANDA FCSM&BANDA DE MÚSICA DEL COL·LEGI PARE MANYANET DE BARCELONA - LES CORTSContrastsESPECTACLE... Leer más

Cicle Cultura Popular als Ateneus - BANDA FCSM&BANDA DE MÚSICA DEL COL·LEGI PARE MANYANET DE BARCELONA - LES CORTS

Contrasts

ESPECTACLE A TAQUILLA INVERSA

Nascuda l’any 1968 a les Corts, la Banda del Pare Manyanet va ser durant molt de temps l’única banda juvenil de la ciutat. La implicació del grup en el calendari festiu barceloní és evident: sol participar en la cavalcada de Reis, en les festes de Santa Eulàlia, en la processó de Corpus i en la Mercè. Ara, juntament amb la Federació Catalana de Societats Musicals, ens presenten ‘Contrasts’, un repertori que vol demostrar que la banda és capaç de transmetre tota mena de sentiments. Amb aquest concert descobrirem que, en el curs de la història, el conjunt instrumental s’ha adaptat als gustos musicals del moment amb pasdobles, cançons, valsos, bandes sonores i música rock.