Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

Col·lectiu de Teatre de Cornellà presenta Slow Love - RE-ESTRENA!!!

Teatro

  • Col·lectiu de Teatre de Cornellà presenta Slow Love - RE-ESTRENA!!!

Ciudad: Cornellà de Llobregat

Lugar: Sala Ramon Romagosa - pcr.cat

De viernes 24 marzo 2023, 20:00 h a 22:00 h

Ver descripción del evento
vie. 24 mar.
20:00 h
Finalizado
Una jove parella de científics està a punt de dur a terme un dels majors descobriments biomèdics dels últims temps. Les seves investigacions... Leer más

Una jove parella de científics està a punt de dur a terme un dels majors descobriments biomèdics dels últims temps. Les seves investigacions sobre metabolisme cel·lular poden ser claus per millorar la vida de moltes persones. Els assajos clínics en el laboratori són esperançadors, però cal avançar fases ràpidament si volen assolir notorietat entre la comunitat científica. On és el límit? Fins on arribarà el risc?
Slow Love és un joc en l’espai i el temps, una comèdia divertida i trepidant sobre la velocitat de la vida, l'ambició, l'anhel d'èxit per sobre de raons morals, però sobretot, sobretot, una comèdia sobre l'amor i la cerca de la felicitat.