Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

Col·lectiu de Teatre de Cornellà presenta Slow Love - RE-ESTRENA!!!

Teatre

  • Col·lectiu de Teatre de Cornellà presenta Slow Love - RE-ESTRENA!!!

Ciutat: Cornellà de Llobregat

Lloc: Sala Ramon Romagosa - pcr.cat

De divendres 24 de març 2023, 20:00 h a 22:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
dv. 24 de març
20:00 h
Finalitzat
Una jove parella de científics està a punt de dur a terme un dels majors descobriments biomèdics dels últims temps. Les seves investigacions... Llegir més

Una jove parella de científics està a punt de dur a terme un dels majors descobriments biomèdics dels últims temps. Les seves investigacions sobre metabolisme cel·lular poden ser claus per millorar la vida de moltes persones. Els assajos clínics en el laboratori són esperançadors, però cal avançar fases ràpidament si volen assolir notorietat entre la comunitat científica. On és el límit? Fins on arribarà el risc?
Slow Love és un joc en l’espai i el temps, una comèdia divertida i trepidant sobre la velocitat de la vida, l'ambició, l'anhel d'èxit per sobre de raons morals, però sobretot, sobretot, una comèdia sobre l'amor i la cerca de la felicitat.