Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

CONCERT ALBERT GUINOVART - FESTA MAJOR CAPELLADES 2022

Música

  • CONCERT ALBERT GUINOVART - FESTA MAJOR CAPELLADES 2022
  • CONCERT ALBERT GUINOVART - FESTA MAJOR CAPELLADES 2022
  • CONCERT ALBERT GUINOVART - FESTA MAJOR CAPELLADES 2022

Ciudad: Capellades

Lugar: Jardins del Capelló

De domingo 14 agosto 2022, 20:00 h a 21:15 h

Ver descripción del evento
dom. 14 ago.
20:00 h
Finalizado
CLÀSSICS DE FESTA MAJOR AMB L’ALBERT GUINOVART Albert Guinovart és sens dubte el compositor més versàtil del panorama català actual.... Leer más

CLÀSSICS DE FESTA MAJOR AMB L’ALBERT GUINOVART

Albert Guinovart és sens dubte el compositor més versàtil del panorama català actual. Pianista i compositor, Guinovart ha escrit musicals com Mar i cel i La vampira del Raval, compost bandes sonores per al cinema, la televisió i el teatre, i creat orquestracions com la de la pel·lícula multipremiada The Artist. També ha compost òperes i obres instrumentals i corals, totes plenes d’una inspiració melòdica hereva de la gran escola pianística catalana i amb referents com Isaac Albéniz o Enric Granados. A això s’afegeix el seu vessant com a pianista, amb el qual fa carrera solista i domina el repertori clàssic des de Chopin fins a Gershwin.

El diumenge 14, als jardins del Capelló, i gràcies a la col·laboració de la Fundació Paper de Música de Capellades, podrem gaudir del gran talent d’aquest pianista amb el programa ‘Valsos poètics’, amb peces d’Albéniz, Granados, Turina i del mateix Guinovart.

Sense dubte, un dels grans concerts d’aquesta Festa Major.