Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

CONCERT DE CLARA PEYA - PIANO SOLO (EX ABRUPTO)

Conciertos

  • CONCERT DE CLARA PEYA - PIANO SOLO (EX ABRUPTO)

Ciudad: Moià

Lugar: Festival Ex Abrupto - Parc municipal Francesc Viñas

Inicio: sábado 9 julio 2022, 22:30 h

Ver descripción del evento
sáb. 9 jul.
22:30 h
Finalizado
Concert Clara Peya - Piano soloDissabte 9 de juliol de 2022 / 22:30h / Festival Ex AbruptoParc Municipal Francesc Viñas - Moià / Entrada... Leer más

Concert Clara Peya - Piano solo

Dissabte 9 de juliol de 2022 / 22:30h / Festival Ex Abrupto

Parc Municipal Francesc Viñas - Moià / Entrada per la plaça Francesc Sagrera (al costat de la Biblioteca i carrer de Sant Josep)


Pianista i compositora, CLARA PEYA és considerada una de les creadores més originals i úniques que han aparegut en els darrers temps en l'escena musical del país. Una biografía frenètica que transita entre la música, el teatre i l'activisme.

Musicalment, Peya és inclassificable: bascula entre la música de cambra, el jazz, el pop i l'electrònica, mantenint sempre com a centre de gravetat el piano. Ella és energia i sentiment en estat pur, i en aquest concert la veiem sola davant del piano jugant amb les tecles i amb sintetitzadors que generen aquesta atmosfera tan única i inclassificable de l'artista.

Peya fa un recorregut per la seva carrera musical adaptant temes ja publicats en anteriors discos i descobrint-ne també d'inèdits.

Amb un impressionant currículum a l'esquena, musicalment Clara Peya és inclassificable. Inquieta, visceral i transcendent, fuig de tòpics i, sobretot, creu en el poder de l'art com a eina de transformació social.

Clara Peya, considerada una de les pianistes més prolífiques i transgressores de l'Estat, és energia i sentiment en estat pur. Sempre amb el piano com a centre de gravetat per compondre i escriure cançons beu de les sonoritats d'artistes com Samora Pinderhughes, RY X, Patrick Watson, Douglas Dare, Beady Belle, o referents consagrats com Portishead o Björk.

Amb una personalitat artística contagiosa i torrencial, en directe es despulla, es transforma i capta l'atenció del public de manera hipnòtica. Activista i lluitadora incansable va ser reconeguda amb el Premi Nacional de Cultura 2019 per la seva trajectòria musical i compromís social.