Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

Concert clausura + A page of madness (Teinosuke Kinugasa, Japó, 1926) amb música en directe d'Agustí Busom

Cine

  • Concert clausura + A page of madness (Teinosuke Kinugasa, Japó, 1926) amb música en directe d'Agustí Busom
  • Concert clausura + A page of madness (Teinosuke Kinugasa, Japó, 1926) amb música en directe d'Agustí Busom

Ciudad: Badalona

Lugar: Teatre el Círcol

De domingo 7 julio 2024, 21:00 h a 22:15 h

Ver descripción del evento
dom. 7 jul.
21:00 h
Finalizado
Concert Clausura A Page Of Madness Títol original: Kurutta ippêji Any: 1926País: JapóDirector: Teinosuke KinugasaSinopsiLa pel·lícula... Leer más

Concert Clausura 

A Page Of Madness 

Títol original: Kurutta ippêji 

Any: 1926

País: Japó

Director: Teinosuke Kinugasa

Sinopsi

La pel·lícula té lloc en un manicomi al camp japonès. Enmig d'una pluja torrencial, un conserge passeja pels passadissos revelant als diversos pacients que pateixen malalties mentals. L'endemà, arriba una noia i se sorprèn en veure el seu pare, el conserge, treballant-hi. La seva mare està internada a l'asil perquè es va tornar boja a causa de la crueltat del seu marit, quan era mariner. El marit, sentint-se culpable, va acceptar una feina al manicomi per cuidar-la. La filla anuncia que aviat es casarà amb un bon jove, però el conserge es comença a preocupar que la filla hereti la malaltia mental. Si la família del jove sabés la malaltia de la mare, el matrimoni es podria cancel·lar.

Descripció de l'espectacle

Per aquesta ocasió Agustí Busom dirigeix un espectacle d’improvització audiovisual conformat per un diàleg a quatre bandes entre la bogeria visual de Kinugasa amb els so tradicional del Shamisen de Tsaguru, la bateria i les guitarres metàl·liques, i el personatge del KATSUBEN o explicador de pel·lícules. Aquesta figura va ser tan important al Japó a principis del segle XX, que va fer endarrerir anys l’entrada de la indústria del cinema sonor en aquest país.

KATSUBEN: Xavier Carreras

SHAMISEN TSUGARU: José Luque

BAFF: Jordi Farreras (bateria i percussió) i Agustí Busom (guitarres i direcció)