Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

Concert de Nadal amb "De Vellut"

Conciertos

  • Concert de Nadal amb "De Vellut"

Ciudad: Fuliola, La

Lugar: Local Poliesportiu

Inicio: domingo 18 diciembre 2022, 18:30 h

Ver descripción del evento
dom. 18 dic.
18:30 h
Finalizado
Dos músics amb una màgica simbiosi , des de fa anys compartint la seva passió: els tangos d’Astor Piazzolla, una gran varietat de música... Leer más

Dos músics amb una màgica simbiosi , des de fa anys compartint la seva passió: els tangos d’Astor Piazzolla, una gran varietat de música del món i composicions originals amb improvisacions. Un espai on els permet improvisar lliurement i compartir la seva música de manera senzilla.

És important esmentar el so de l’acordió, amb la seva àmplia gamma de timbres i dinàmiques, i el Quintón, un instrument inusual que combina les qualitats d’un violí i viola. Junts produeixen un so “vellutat”, càlid.

Un espectacle versàtil, alegre, emocionant i fascinant que capta l’atenció del públic des de la primera nota i comparteix amb ells una experiència única i irrepetible.