Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

Concert de la Fira amb Magalí Sare & Manel Fortià "FANG I NÚVOLS"

Música

  • Concert de la Fira amb Magalí Sare & Manel Fortià "FANG I NÚVOLS"
  • Concert de la Fira amb Magalí Sare & Manel Fortià "FANG I NÚVOLS"
  • Concert de la Fira amb Magalí Sare & Manel Fortià "FANG I NÚVOLS"

Ciudad: Capellades

Lugar: Teatre la Lliga

De sábado 27 febrero 2021, 20:00 h a 21:00 h

Ver descripción del evento
sáb. 27 feb.
20:00 h
Finalizado
MAGALÍ SARE & MANEL FORTIÀ DUO"FANG I NÚVOLS"Veu i contrabaix s’uneixen i interactuen dalt de l’escenari. ​El novembre del 2020... Leer más

MAGALÍ SARE & MANEL FORTIÀ DUO

"FANG I NÚVOLS"

Veu i contrabaix s’uneixen i interactuen dalt de l’escenari.

​El novembre del 2020 han publicat FANG I NÚVOLS, el seu primer disc.

​​Les fortes arrels jazzístiques que uneixen la Magalí i en Manel abracen, en aquest treball, un repertori de cançons tradicionals catalanes i iberoamericanes i dues cançons pròpies, fetes a partir de poesies, que obren i tanquen l'àlbum. La proposta d'aquest duet consisteix en reformular les melodies, les formes i les claus rítmiques d'aquestes cançons mitjançant la frescor i el risc de la improvisació.

El títol FANG I NÚVOLS defineix a la perfecció la sonoritat tan característica del duet Magalí Sare i Manel Fortià. La seva música és crua i despullada, ja que el contrabaix i la veu conformen els extrems d'una harmonia imaginària. Es tracta d'un joc de rols constant: si un dels dos sedimenta la part rítmica de la música (com el fang), l'altre podrà flotar lliurament (com els núvols) i viceversa.