Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

CONCERT: Roba Estesa

Culturales, Música

  • CONCERT: Roba Estesa

Ciudad: Sant Quirze del Vallès

Lugar: Amfiteatre parc de les Morisques

De viernes 10 septiembre 2021, 22:00 h a 23:30 h

Ver descripción del evento
vie. 10 sept.
22:00 h
Finalizado
Roba Estesa fusiona les músiques urbanes i festives amb la instrumentació i melodies folk. En l’àmbit textual, investiguen com parlar... Leer más

Roba Estesa fusiona les músiques urbanes i festives amb la instrumentació i melodies folk. En l’àmbit textual, investiguen com parlar de les contradiccions quotidianes partint d’un marc teòric que enllaça les seves experiències des de l’esperit crític: el feminisme. Després del seus primer treballs "Descalces" i "Desglaç", al 2020 presenten "Dolors", un EP de 4 cançons que busca potenciar la lluita i la presència de la dona a gran escala i explicitar el poder d’una col•lectivitat, convidant a l’inici d’una revolució col•lectiva des de les individualitats particulars i des de l'empoderament.


El concert compta amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i l’Àrea de Cultura, Educació i Esports de la Diputació de Barcelona.


Prevenció de la COVID-19:

· Es complirà en tot moment amb la normativa prevista i les directrius de les autoritats per tal de garatir la seguretat del públic i la distància de seguretat.

· L'ús de la mascareta serà obligatori per totes les persones majors de 6 anys.

· Hi haurà gel hidroalcohòlic a l'entrada del recinte.

· Es recomana portar l'entrada al mòbil.