Finalizado

Concerto a Tempo d’Umore - Cia. Orthemis i Nova Orquestra de Cambra de l’Empordà

ver detalle del evento

Lugar: Sala Polivalent de Montmeló

De 26-11-2022 19:00 a 26-11-2022 20:00

Categorias: Música, Teatro

Un concert teatral dirigit a tots els públics. Un espectacle còmic i musical amb una banda sonora formada per les peces més conegudes... Leer más

Un concert teatral dirigit a tots els públics. Un espectacle còmic i musical amb una banda sonora formada per les peces més conegudes dels autors més reconeguts de la música clàssica. Teatre de gest amb molt d'humor. Dotze músics i un director d'orquestra que fan transcórrer la música clàssica per situacions realment inversemblants. Una proposta concebuda per a fer gaudir al gran públic de les melodies més famoses i els gags més divertits, a la vegada que el públic més experimentat se sorprèn dels peculiars arranjaments musicals i els enginyosos recursos humorístics. Amb la garantia de l'autor i director de l'aclamat espectacle «Operetta», Jordi Purtí. Espectacle d'estrena en l'any de commemoració del vint-i-cinquè aniversari de l'Orquestra de Cambra de L'Empordà. Una sòlida aposta de futur per a continuar escampant la música a través de nous formats.

Premi a la millor direcció al festival Feten-Gijón el 2018.

Fitxa artística

Autor i director: Jordi Purtí / Direcció musical i direcció d'orquestra: Carles Coll Costa / Arranjaments musicals: Carles Coll Costa, Francesc Gener, Orquestra de Cambra de l'Empordà / Video: Amanda Baqué / Percussió corporal: Santi Serratosa / Disseny d'il·luminació: Jordi Surroca / Coproducció: tip produccions s.c. i enllaç musical.

Tota la informació dels descomptes i abonaments al web de l'Ajuntament

Les entrades amb descomptes s'hauran d'adquirir de forma presencial al Centre Cultural La Torreta. Cal que pugueu acreditar documentalment les condicions del descompte.

Les entrades per a persones amb mobilitat reduïda i acompanyants s'han de reservar fent un correu a [email protected] o trucant al telèfon 935721033.

Las inscripciones estan cerradas.