Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

Coral Sant Jordi - La natura exuberant

Conciertos, Culturales

  • Coral Sant Jordi - La natura exuberant
  • Coral Sant Jordi - La natura exuberant

Ciudad: Sant Feliu de Llobregat

Lugar: Carrer de la Falguera, 6

Inicio: domingo 21 noviembre 2021, 18:30 h

Ver descripción del evento
La Coral Sant Jordi presenta La Natura Exuberant al Cicle Coral de Sant Feliu de Llobregat La natura ha estat al llarg de tota la història... Leer más

La Coral Sant Jordi presenta La Natura Exuberant al Cicle Coral de Sant Feliu de Llobregat

La natura ha estat al llarg de tota la història de la música una font inacabable d’inspiració per als compositors. Des de l’apropament més místic fins al més prosaic, la pràctica totalitat d’autors de música coral han utilitzat els versos evocadors dels poetes més universals per a fer fluir le seves melodies. 

Us proposem un concert evocador, amb cançons del romanticisme alemany de Mendelssohn i dels contemporanis Lauridsen i Britten, amb una música intimista, plena d'harmonies lluminoses i melodies delicades i elegants.

Actualment, la Coral Sant Jordi està integrada per una trentena de cantaires fidels a l’esperit del seu fundador, Oriol Martorell (director des de 1947 fins al 1991) vivint el cant coral en la seva immensitat: des de la música clàssica fins als autors contemporanis, contemplant també la música tradicional catalana.

Amb 70 anys de presència en el panorama coral, la Coral Sant Jordi manté una actitud de millora constant, amb programes musicals ambiciosos que demanen als cantaires dedicació i perfeccionament tècnic per aconseguir un so propi. L’actual director titular és Oriol Castanyer.