Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

Descendents, projecció i cinefòrum al Museu Etnogràfic de Ripoll

Cine

  • Descendents, projecció i cinefòrum al Museu Etnogràfic de Ripoll
  • Descendents, projecció i cinefòrum al Museu Etnogràfic de Ripoll
  • Descendents, projecció i cinefòrum al Museu Etnogràfic de Ripoll

Ciudad: Ripoll

Lugar: Museu Etnogràfic de Ripoll

De viernes 22 octubre 2021, 19:00 h a 21:00 h

Ver descripción del evento
vie. 22 oct.
19:00 h
Finalizado
Amb cinefòrum amb Judit Aranda, co-directoraEl documentari mostra les adversitats viscudes per joves descendents de migrants i la seva... Leer más

Amb cinefòrum amb Judit Aranda, co-directora

El documentari mostra les adversitats viscudes per joves descendents de migrants i la seva capacitat de transformar aquesta realitat donant valor a la diferència.

Descendents

DOCUMENTARI. 60 mins; 2020

Direcció: Judit Aranda Moreno, Carlos Collazos. Catalunya

Sinopsi: "I tu d'on ets?" Aquest és el constant qüestionament, social i institucional, al qual s'enfronten els catalans i catalanes descendents de migrants que van venir a Catalunya i de la qual ara formen part. Néixer aquí no significa rebre automàticament la nacionalitat, significa no tenir dret a vot, no tenir accés a ocupació pública i fer front de prejudicis i exclusió. Tot això en una cerca constant de la identitat pròpia, que bascula entre dues cultures, en un entorn sovint caracteritzat per la violència de gènere, el racisme i el masclisme.

Aquest documental mostra totes aquestes adversitats viscudes en primera persona per aquests joves i sobretot la seva capacitat per a transformar aquestes realitats fent de la diferència i la diversitat un valor."


 


Organitza:


Museu Etnogràfic de Ripoll, Dinàmic Enginy


 


Amb el Suport de:


ICEC. Generalitat de Catalunya


Diputació de Girona