Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

Diada Nacional de Catalunya 2021

Culturales

  • Diada Nacional de Catalunya 2021

Ciudad: Sant Just Desvern

Lugar: Jardins de Can Ginestar

De sábado 11 septiembre 2021, 11:00 h a 13:30 h

Ver descripción del evento
Acte de reconeixement a persones, entitats i ens de Sant Just Desvern, amb lectura literària a càrrec del poeta Gerard Vila Nebot,... Leer más

Acte de reconeixement a persones, entitats i ens de Sant Just Desvern, amb lectura literària a càrrec del poeta Gerard Vila Nebot, Cantada del Cor Lo Pom de Flors i música mediterrània amb Isabel Vinardell & Isabelle Laudenbach.

Nota: A les 13 h es farà l’Ofrena floral institucional i d’entitats davant l’escultura Catalunya al Parc de Pau Casals, amb la participació del Cor Lo Pom de Flors.

Abans de reservar la vostra entrada, heu de tenir en compte que:

- Per garantir una entrada esglaonada, els accessos a les activitats obriran 30 minuts abans del seu inici.

- Tothom ha d’estar a l’acte 10 minuts abans de començar, sinó és així s’obriran els espais buits per a les persones que no hagin pogut reservar.

- Si no es pot assistir s’ha d’anular la reserva per a què altres persones es puguin beneficiar al correu [email protected]

- Es prendrà la temperatura a totes les persones assistents que hauran de portar mascareta. En cas que superin la temperatura que marca la normativa, no podran accedir al recinte. També es proporcionarà gel hidroalcohòlic per desinfectar les mans.

- Es recolliran les dades de les persones assistents per tal de poder portar a terme la traçabilitat es cas que es detecti un positiu per Covid-19 en els 15 dies posteriors. Passat el període perceptiu, es procedirà a la destrucció del registre, seguint el que estableix la normativa en matèria de protecció de Dades Personals.

- Es vetllarà per la distància de seguretat en les cues i l’organització donarà instruccions en tot moment per evitar aglomeracions.

- Els menors hauran d'entrar acompanyats d'una persona adulta.

- No poden accedir als recintes les persones diagnosticades de Covid19, amb símptomes compatibles amb la malaltia, ni les persones que es troben en quarantena i/o en espera de resultat de prova.

- No es pot accedir als recintes amb beguda ni menjar, no es pot fumar.

- Les activitats incloses en aquest programa podrien veure’s alterades per l’aplicació de noves restriccions o per indicacions de l’organització si fos necessari. Els canals de comunicació municipal informaran cada moment dels canvis i incidències que es puguin produir.