Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

Dinar de Sant Josep

Gastronómicos

  • Dinar de Sant Josep
  • Dinar de Sant Josep

Ciudad: Mont-roig del Camp

Lugar: Plaça del Cinquantenari de Miami Platja

De sábado 16 marzo 2024, 12:00 h a 17:00 h

Ver descripción del evento
El dissabte 16 de març vine a la Plaça del Cinquantenari de Miami Platja amb el teu grup d'amics, la teva colla, la teva penya o la... Leer más

El dissabte 16 de març vine a la Plaça del Cinquantenari de Miami Platja amb el teu grup d'amics, la teva colla, la teva penya o la teva família per gaudir d'aquesta nova trobada gastronòmica, i sorprèn a tothom amb la teva versió de l'arròs de Sant Josep.

Cada grup elaborarà el seu propi arròs de Sant Josep, utilitzant els 2 ingredients bàsics, calçots i pop que seràn proporcionats per l'organització, i afegint-hi altres ingredients que considereu necessaris.

L'hora d'inici per a la preparació de l'arròs serà a les 12 h, i l'hora de finalització serà a les 14 h, just abans del dinar popular. La participació és lliure i oberta a tothom, però cal inscriure's abans del dia 12 de març. Només cal fer una inscripció per grup, amb un mínim de 10 i un màxim de 20 integrants.

L'organització proporcionarà les taules i cadires necessàries per a cada grup, així com la llenya, un trespeus (estrebades), i un lot amb els productes bàsics per a la realització de l'arròs, format per 1 kg d'arròs, 1 ampolla d'oli d'oliva, un feix de calçots i pop. La resta d'ingredients i estris necessaris seran responsabilitat del grup participant.

Les preparacions bàsiques de l'arròs de Sant Josep, com els sofregits, els fumets o els brous de carn, poden ser portats ja preparats de casa o elaborats en l'espai assignat per l'organització. Es designarà una zona específica a la plaça per a la cuina dels arrossos.

La inscripció prèvia és obligatòria per poder participar en aquesta jornada gastronòmica de l'arròs de Sant Josep 2024.