Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

DIODE Violí-guitarra.Cançó tradicional catalana en clau de jazz

Conciertos, Música

  • DIODE Violí-guitarra.Cançó tradicional catalana en clau de jazz

Ciudad: Girona

Lugar: Fundació Valvi

De jueves 7 julio 2022, 20:00 h a 21:15 h

Ver descripción del evento
jue. 7 jul.
20:00 h
Finalizado
Diode presenta el seu primer disc, Ethymos, format íntegrament per cançons tradicionals catalanes com "El testament d'Amèlia", "Muntanyes... Leer más

Diode presenta el seu primer disc, Ethymos, format íntegrament per cançons tradicionals catalanes com "El testament d'Amèlia", "Muntanyes del Canigó","El mariner" o "La cançó del lladre". La formació és un duet violí-guitarra que va néixer l’any 2019 com a col·laboració entre Joan Torrentó Vilarnau (violí) i Pau Mainé Torres (guitarra), dins el marc del Grau Superior del Taller de Músics. Diode posa especial èmfasi en el so del grup, els arranjaments (amb influència clàssiques i jazzístiques) i el desenvolupament dels diversos rols que poden exercir cadascun dels instruments; a més, Ethymos cerca donar una visió diferent i pròpia de les cançons tradicionals sense perdre l'essència de les arrels. El disc ha sigut enregistrat a Gravacions Silvestres (estudi del productor Marc Parrot) per part d'Adrià Serrano entre el febrer i el març del 2022, any del Centenari de la publicació de l'Obra del Cançoner Popular de Catalunya.

Diode ha tocat en llocs com el Teatre Principal d’Arenys de Mar, Festival de Música a la Gruta, el Festival de Guitarra Girona-Costa Brava, el Cicle de Música de Petit Format de Sant Cugat, la Sala Golem's de Barcelona, la Reial Acadèmia de Belles Arts o la Casa de la Sardana. A més, el grup va quedar finalista del Concurs Sons de la Mediterrània de la Revista Enderrock i la Fira Mediterrània de Manresa.


TAQUILLA INVERSA-NO CAL INSCRIPCIÓ PREVIA