Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

DIVENDRES DE CINE - CITA A CIEGAS CON LA VIDA - CINEMAPROP

Cine

  • DIVENDRES DE CINE - CITA A CIEGAS CON LA VIDA - CINEMAPROP

Ciudad: Badalona

Lugar: Círcol Catòlic

Inicio: viernes 9 abril 2021, 19:00 h

Ver descripción del evento
vie. 9 abr.
19:00 h
Finalizado
En Saliya és un estudiant amb un somni molt clar: treballar a un hotel de luxe de Munich. A part, és un jove pràcticament cec, si bé,... Leer más
En Saliya és un estudiant amb un somni molt clar: treballar a un hotel de luxe de Munich. A part, és un jove pràcticament cec, si bé, amaga aquesta informació a la resta de companyes de l’hotel. Malgrat ser molt escrupulós, es trobarà amb una situació inesperada i que no pot controlar, i és que s’enamorarà de Laura. Serà llavors quan comenci a viure moments inesperats que convertiran el film en un drama còmic d’allò mes atractiu.

  •     Reserva la teva butaca
  •     Recorda que l'entrada és per C/ Sant Anastasi
  •     Si no ets soci/a del Círcol, demana entrades quan compris als nostres comerços col·laboradors o fes un donatiu 3€ per ajudar a El Círcol a seguir amb el projecte.
  •     Llegeix la clàusula de recollida d’informació per la COVID:

***Et fem saber que les dades que voluntàriament ens proporcionis en aquest document seran tractades per “El Círcol Catòlic de Badalona” amb la finalitat d’adaptar-nos els protocols de prevenció de la propagació del COVID 19, amb l’objecte de donar compliment a les normes de salut pública i seguretat de les persones que accedeixen a les nostres instal·lacions. Les seves dades no seran cedides a tercers, excepte quan sigui indispensable per a la prestació del servei o obligacions legals. Pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, limitació, portabilitat, oposició i supressió de les dades a través del correu electrònic elcircol@elcircol.cat. Més informació a www.elcircol.cat.