Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

DOCS DEL MES: "EN EL LLINDAR", de Coraci Ruiz

Cine

  • DOCS DEL MES: "EN EL LLINDAR", de Coraci Ruiz

Ciudad: Montgat

Lugar: Sala Pau Casals (Biblioteca Tirant lo Blanc)

De domingo 20 febrero 2022, 18:30 h a 19:47 h

Ver descripción del evento
dom. 20 feb.
18:30 h
Finalizado
Brasil (2020) 77 min. VO en portuguès, subtitulat en català.Sinopsi:Des d’un punt de vista autobiogràfic, la directora brasilera Coraci... Leer más

Brasil (2020) 77 min. 

VO en portuguès, subtitulat en català.


Sinopsi:

Des d’un punt de vista autobiogràfic, la directora brasilera Coraci Ruiz segueix la transició de gènere del seu fill adolescent, en Noah.


Entre l’any 2016 i el 2019, l'entrevista tot abordant els conflictes, certeses i incerteses que impregnen la seva profunda cerca d’identitat. Al mateix temps, Coraci, criada des de petita en un entorn activista i feminista, també viu el seu propi procés de transformació que la porta a trencar amb vells paradigmes, a enfrontar-se a les seves pors i a desmuntar els seus propis prejudicis Amb un relat personal, generós i honest es posen sobre la taula qüestions socials rellevants al voltant del gènere, el matrimoni, la política i el consentiment dels pares.


Mesures de prevenció de la Covid-19:

  • Es complirà en tot moment amb la normativa prevista i les directrius de les autoritats sanitàries per tal de garantir la seguretat del públic i la distància de seguretat.  
  • L'ús de la mascareta serà obligatori.  
  • Hi haurà gel hidroalcohòlic disponible a l'entrada de la sala.


Tràiler: