Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

Documental “Cures en la diàspora”

Cine, Culturales

  • Documental “Cures en la diàspora”
  • Documental “Cures en la diàspora”

Ciudad: Sant Quirze del Vallès

Lugar: Sala Municipal Josep Brossa de la Patronal

Inicio: viernes 24 noviembre 2023, 18:30 h

Ver descripción del evento
vie. 24 nov.
18:30 h
Finalizado
Cinc històries de migració, xarxa i lluita. Es un recull de 5 càpsules d'una durada de 5 a 8 minuts cada una, on expliquen en primera... Leer más

Cinc històries de migració, xarxa i lluita. Es un recull de 5 càpsules d'una durada de 5 a 8 minuts cada una, on expliquen en primera persona la seva història.

L'objectiu és visibilitzar experiències de construcció de pau liderades per dones en la diàspora a Catalunya, valorar la tasca de cures en el procés migratori, reconèixer els impactes específics que pateixen les dones migrades per qüestió de gènere i identitat i enfortir la tasca que duen a terme col·lectius migrats i refugiats liderats per dones.

Al finalitzar la projecció hi haurà un col·loqui amb algunes de les persones que apareixen al vídeo.

El projecte "Cures en la diàspora" es de La Cooperativa de Comunicació Creativa Crisàlide amb el suport de l'Institut Català Internacional per la Pau (ICIP).