Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

Documental “Cures en la diàspora”

Cine, Culturals

  • Documental “Cures en la diàspora”
  • Documental “Cures en la diàspora”

Ciutat: Sant Quirze del Vallès

Lloc: Sala Municipal Josep Brossa de la Patronal

Inici: divendres 24 de novembre 2023, 18:30 h

Veure descripció de l'esdeveniment
dv. 24 de nov.
18:30 h
Finalitzat
Cinc històries de migració, xarxa i lluita. Es un recull de 5 càpsules d'una durada de 5 a 8 minuts cada una, on expliquen en primera... Llegir més

Cinc històries de migració, xarxa i lluita. Es un recull de 5 càpsules d'una durada de 5 a 8 minuts cada una, on expliquen en primera persona la seva història.

L'objectiu és visibilitzar experiències de construcció de pau liderades per dones en la diàspora a Catalunya, valorar la tasca de cures en el procés migratori, reconèixer els impactes específics que pateixen les dones migrades per qüestió de gènere i identitat i enfortir la tasca que duen a terme col·lectius migrats i refugiats liderats per dones.

Al finalitzar la projecció hi haurà un col·loqui amb algunes de les persones que apareixen al vídeo.

El projecte "Cures en la diàspora" es de La Cooperativa de Comunicació Creativa Crisàlide amb el suport de l'Institut Català Internacional per la Pau (ICIP).