Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

DONES I SILENCI

Teatro

  • DONES I SILENCI
  • DONES I SILENCI

Ciudad: Reus

Lugar: Carrer de Sant Llorenç, 14

Inicio: domingo 17 mayo 2020, 18:00 h

Ver descripción del evento
dom. 17 may.
18:00 h
Finalizado
 Companyia 8 Barcelona "Dones i silenci" de José Antonio Aguado és una obra contra la violència de gènere. Petites històries que retraten... Leer más

 Companyia 8 Barcelona

"Dones i silenci" de José Antonio Aguado és una obra contra la violència de gènere. Petites històries que retraten diferents escenes on la dona és el centre. La protagonista se sent atrapada, fuig o lluita contra els diferents formats de violència masclista. L’espectacle porta al públic a la reflexió i deixa el debat obert.

Sinopsi: Una ciutat, Terrassa. Un barri, la Maurina i un carrer, Núria. Dones que van i vénen. Vides creuades com els mots d’un joc. Entre totes, les de les dues germanes estanqueres, la de la Fàtima, la dona del carnisser. l la de les joves aprenents de clowns, la de la noia que torna de la festa de cap d’any…Dones que pateixen, criden i callen.  

Dramatúrgia i direcció: J. A. Aguado

Intèrprets: Rosa Domènech, Ana Alonso, Maria Martínez, Judith Cantón, Rosa Ponsarnau, Miquel Àngel Senar i Toni Falgar.