Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

DUNE

Cine

  • DUNE

Ciudad: Gavà

Lugar: - Espai Maragall -

Inicio: domingo 6 febrero 2022, 19:00 h

Ver descripción del evento
dom. 6 feb.
19:00 h
Finalizado
Arrakis, el planeta del desert, feu de la família Harkonnen des de fa generacions, queda en mans de la Casa dels Atreides després que... Leer más

Arrakis, el planeta del desert, feu de la família Harkonnen des de fa generacions, queda en mans de la Casa dels Atreides després que l’emperador cedeixi a aquesta l’explotació de les reserves d’espècia, una de les matèries primeres més valuoses de la galàxia i també una droga capaç d’amplificar la consciència i estendre la vida. El duc Leto (Oscar Isaac), la dama Jessica (Rebecca Ferguson) i el fill de tots dos, Paul Atreides (Timothée Chalamet), arriben al planeta amb l’esperança de recuperar el renom de la seva casa, però aviat es veuran embolicats en una trama de traïcions i enganys que els portaran a qüestionar la seva confiança entre el seus i a valorar als vilatans, els Fremen, una estirp d’habitants del desert amb una estreta relació amb l’espècia.

Idima: Castellà

Durada: 155 min

Organitza: Cine Club Gavà