Finalizado

DUO NIHZ Klezmer i mes enllà

ver detalle del evento

Lugar: Esglesia Parroquial de Sta.Maria

Inicio: 13-08-2021 21:30

Categorias: Conciertos, Música

"Klezmer i més enllà': la virulenta trobada melancòlica entre la música jueva i la música clàssica amb un toc de comèdia. Aquest concert... Leer más

"Klezmer i més enllà': la virulenta trobada melancòlica entre la música jueva i la música clàssica amb un toc de comèdia.

Aquest concert conté música tradicional klezmer barrejada amb obres compostes especialment per al Duo NIHZ de Nikita Koshkin, Gianmartino Maria Durighello, Annette Kruisbrink, Theo Willemze, Louis Ignatius Gall i altres compositors. Barrejat amb un toc de comèdia per arranjaments propis del Duo NIHZ, incloent la Circus Music de Carlo Domeniconi.

«Duo NIHZ té una connexió molt forta amb la música jueva. El meu avi era jueu. Va ser l'únic membre supervivent de la seva família a la Shoah. Aquest fet va tenir un paper important en la meva educació i el meu desig de tocar música jueva, familiaritzar-me amb les tradicions jueves i que tots els israelians provenen del meu rerefons familiar. Per a mi no només és tocar música, sinó dedicar la nostra música a la història jueva, als costats assolellats i foscos. La nostra música és la meva manera d'"posar en contacte" amb els meus antecedents i honorar aquest rerefons» (Bobby Rootveld).

Las inscripciones estan cerradas.