Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

EL CASCANUECES (BOLSHOI BALLET)

Cine, Danza

  • EL CASCANUECES (BOLSHOI BALLET)

Ciudad: Sitges

Lugar: Cinema Prado - C. Francesc Gumà, 6-14. SITGES

De sábado 26 diciembre 2020, 11:00 h a 13:30 h

Ver descripción del evento
sáb. 26 dic.
11:00 h
Finalizado
Aquest clàssic de Nadal transporta als espectadors de totes les edats en el seu periple fantàstic per la inspiradora música de Txaikovski... Leer más

Aquest clàssic de Nadal transporta als espectadors de totes les edats en el seu periple fantàstic per la inspiradora música de Txaikovski i llibret de Youri Grigorovitch (en versió de la cançó de E.T.A. Hoffmann i Marius Petipa). Una història atemporal presentada amb gràcia per la primera ballarina Margarida Shrainer, que encarna a la perfecció la innocència de Maria, i per Semyon Chudin, que presenta un trencanous irresistible. Aquest clàssic de Nadal transporta als espectadors de totes les edats en el seu periple fantàstic per la inspiradora música de Txaikovski i llibret de Youri Grigorovitch (en versió de la cançó de E.T.A. Hoffmann i Marius Petipa).

És Nadal. El mag Drosselmeyer porta un ninot que representa un trencanous de regal per a la seva fillola Maria. A mitjanit, el ninot cobra vida i Maria acaba enmig d'una batalla dirigida pel rei dels ratolins. Per sort, el trencanous està decidit a fer-li front. Una història atemporal presentada amb gràcia per la primera ballarina Margarida Shrainer, que encarna a la perfecció la innocència de Maria, i per Semyon Chudin, que presenta un trencanous irresistible.

Aquest clàssic de Nadal transporta als espectadors de totes les edats en el seu periple fantàstic per la inspiradora música de Txaikovski.