Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

El Club de les Valentes

Culturales, Familiar, Teatro

  • El Club de les Valentes
  • El Club de les Valentes
  • El Club de les Valentes

Ciudad: Montmeló

Lugar: Sala Polivalent de Montmeló

De domingo 25 febrero 2024, 17:00 h a 18:30 h

Ver descripción del evento
dom. 25 feb.
17:00 h
Finalizado
En Pot era alt i fort.Pensava que tots els problemes es solucionaven mitjançant la força. Quan algú es negava a fer el que ell volia,... Leer más

En Pot era alt i fort.

Pensava que tots els problemes es solucionaven mitjançant la força. Quan algú es negava a fer el que ell volia, l’amenaçava dient que li clavaria un bon cop de puny.

Tothom estava atemorit; però aquesta situació va arribar a la seva fi el dia que en Llaunes i les seves amigues i amics van crear “El Club de les Valentes”

------------------

Seguint el conte de Begoña Ibarrola, El Club de les Valentes, parla de l’enfrontament positiu dels conflictes. Els conflictes són part inherent de les interaccions humanes. És a dir, sempre que un grup de persones estan juntes hi ha conflictes. Però, aquests conflictes no s’han de considerar un problema, simplement hem d’aprendre agestionar-los i resoldre’ls d’una forma positiva.