Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

El Gallardo Español. En Peyu.

Teatro

  • El Gallardo Español. En Peyu.
  • El Gallardo Español. En Peyu.
  • El Gallardo Español. En Peyu.

Ciudad: Sant Esteve de Palautordera

Lugar: Teatre Pare Casals

Inicio: sábado 12 febrero 2022, 19:30 h

Ver descripción del evento
sáb. 12 feb.
19:30 h
Finalizado
En Peyu s’ha decantat pel camí fàcil aquesta vegada. Per no buscar-se més merders dels que ja té, posa en escena un clàssic de la literatura... Leer más

En Peyu s’ha decantat pel camí fàcil aquesta vegada. Per no buscar-se més merders dels que ja té, posa en escena un clàssic de la literatura castellana: El gallardo español de Miguel de Cervantes. Espectacle íntegrament en castellà on l’escenari de l’etern conflicte entre moros i cristians serveix d’excusa per explicar una història d’amor prohibit.

Peyu es carrega tot el pes de l’obra a l’esquena i és el mateix actor qui interpreta a tots els personatges: Alimuzel, Don Fernando, la princesa Arlaxa… Salvant les distàncies i per descriure-ho d’una manera gràfica, en Peyu fa a El gallardo español el que feia Lluís Homar a Terra Baixa. Diem “salvant les distàncies” perquè evidentment Terra Baixa no s’assembla gens a El gallardo español.

Qui no entengui l’espectacle o estigui encuriosit per aclarir com s’ha gestat tota la posada en escena podrà quedar-se al posterior col·loqui, on en Peyu, molt amablement, contestarà les preguntes del públic.