Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

EL GEGANT DE PI - Cassandra Projectes Artístics

Culturales, Teatro

  • EL GEGANT DE PI - Cassandra Projectes Artístics

Ciudad: Agramunt

Lugar: Teatre Casal Agramuntí

De sábado 11 marzo 2023, 21:00 h a 22:30 h

Ver descripción del evento
En Pau és un home de 33 anys, l'edat de Crist. S'acaba de comprar un pis amb la seva dona al barri del Raval de Barcelona. És feliç... Leer más

En Pau és un home de 33 anys, l'edat de Crist. S'acaba de comprar un pis amb la seva dona al barri del Raval de Barcelona. És feliç amb la seva feina i la Judit. S'estimen, es miren amb amor i tendresa mentre van traient de les caixes tots els objectes i els col·loquen al seu lloc: un cartell del Tortell Poltrona, un eletrocardiograma, fotos, fotos de família feliç; un dinar de Nadal, Setmana Santa, un salt a la piscina... recorda com estimava el seu avi. El seu avi era franquista.

El gegant del Pi és un monòleg escrit i dirigit per Pau Vinyals, una autoficció que parla s'obre l'herència rebuda, d'un intent per encarar la construcció d'una llar. Què ha fet la meva família per defensar les seves propietats? De què seríem capaços per defensar casa nostra? Què faríem per salvar un fill?