Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

EL JOC DE BADALONA 2021: LLIURAMENT DE PREMIS

Culturales

  • EL JOC DE BADALONA 2021: LLIURAMENT DE PREMIS

Ciudad: Badalona

Lugar: Círcol Catòlic

Inicio: viernes 4 junio 2021, 20:00 h

Ver descripción del evento
vie. 4 jun.
20:00 h
Finalizado
Acabades les tres setmanes de preguntes diàries que han posat a prova els coneixements i destreses dels participants per trobar-ne... Leer más

Acabades les tres setmanes de preguntes diàries que han posat a prova els coneixements i destreses dels participants per trobar-ne les respostes, arriba el dia de veure’ns les cares i, sobretot, conèixer qui s’endú els premis d’enguany. El senyor Burot, com és tradició, ens farà el seu discurs satíric sobre com ha anat la jugada i anunciarà la llista dels millors jugadors del 2021. 

  • Obertura de portes a les 19:30
  • Reserva la teva butaca
  • Recorda que l'entrada és per C/ Sant Anastasi

    Llegeix la clàusula de recollida d’informació per la COVID:

***Et fem saber que les dades que voluntàriament ens proporcionis en aquest document seran tractades per “El Círcol Catòlic de Badalona” amb la finalitat d’adaptar-nos els protocols de prevenció de la propagació del COVID 19, amb l’objecte de donar compliment a les normes de salut pública i seguretat de les persones que accedeixen a les nostres instal·lacions. Les seves dades no seran cedides a tercers, excepte quan sigui indispensable per a la prestació del servei o obligacions legals. Pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, limitació, portabilitat, oposició i supressió de les dades a través del correu electrònic [email protected]. Més informació a www.elcircol.cat.