Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

EL JOC DE BADALONA 2021: LLIURAMENT DE PREMIS

Culturals

  • EL JOC DE BADALONA 2021: LLIURAMENT DE PREMIS

Ciutat: Badalona

Lloc: Círcol Catòlic

Inici: divendres 4 de juny 2021, 20:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
dv. 4 de juny
20:00 h
Finalitzat
Acabades les tres setmanes de preguntes diàries que han posat a prova els coneixements i destreses dels participants per trobar-ne... Llegir més

Acabades les tres setmanes de preguntes diàries que han posat a prova els coneixements i destreses dels participants per trobar-ne les respostes, arriba el dia de veure’ns les cares i, sobretot, conèixer qui s’endú els premis d’enguany. El senyor Burot, com és tradició, ens farà el seu discurs satíric sobre com ha anat la jugada i anunciarà la llista dels millors jugadors del 2021. 

  • Obertura de portes a les 19:30
  • Reserva la teva butaca
  • Recorda que l'entrada és per C/ Sant Anastasi

    Llegeix la clàusula de recollida d’informació per la COVID:

***Et fem saber que les dades que voluntàriament ens proporcionis en aquest document seran tractades per “El Círcol Catòlic de Badalona” amb la finalitat d’adaptar-nos els protocols de prevenció de la propagació del COVID 19, amb l’objecte de donar compliment a les normes de salut pública i seguretat de les persones que accedeixen a les nostres instal·lacions. Les seves dades no seran cedides a tercers, excepte quan sigui indispensable per a la prestació del servei o obligacions legals. Pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, limitació, portabilitat, oposició i supressió de les dades a través del correu electrònic [email protected]. Més informació a www.elcircol.cat.