Finalizado

El pequeño poni

ver detalle del evento

Lugar: Espai Cultural Montbarri

De 27-02-2021 19:10 a 27-02-2021 20:15

Categorias: Teatro

El pequeño poni de Paco Bezerra parla de l’assetjament escolar i de com tots plegats, com a societat, l’enfrontem: sotmetent-nos a... Leer más

El pequeño poni de Paco Bezerra parla de l’assetjament escolar i de com tots plegats, com a societat, l’enfrontem: sotmetent-nos a allò que els altres consideren normal per no patir rebuig o defensant la diferència.

L’obra, basada en diversos casos reals, acaba sent un al·legat en favor de la llibertat, un proclama que ens recorda que “nosaltres” no significa nosaltres els iguals, sinó nosaltres els diferents: nos-altres, jo i els altres.

Sinopsi:

En Luismi té deu anys i gairebé sempre va a l’escola amb la seva motxilla de My little pony. Diu que és un talismà per a ell, que li porta sort i que el protegeix, però, un dia, el director de l’escola li prohibeix l’entrada al centre si continua portant aquella motxilla.


Fitxa artística:

Dramatúrgia: Paco Bezerra

Direcció: Mercè Vila Godoy

Repartiment: Glòria Sirvent i Sergio Matamala

Producció: Flyhard Produccions / Sala Flyhard


Hi haurà un col·loqui post funció amb la participació de:

  • Mònica Algueró Nieto, presidenta de la Secció de Psicologia de la Intervenció Social, membre de la Comissió de Cultura i Vocal de la Junta de Govern del Col·legi Oficial de Psicòlegs de Catalunya.
  • Sergio Matamala i Glòria Sirvent, intèrprets de EL PEQUEÑO PONI. 

Durada: 75 minuts. Públic recomanat: a partir de 16 anys.


Preu: 5 € (amb bonificacions disponibles - no acumulables).


Més info: https://www.salaflyhard.com/pequenoponi   

Las inscripciones estan cerradas.