Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

El regal de la Molly Monstre

Cine

  • El regal de la Molly Monstre
  • El regal de la Molly Monstre

Ciudad: Barcelona

Lugar: Lluïsos d'Horta

Inicio: domingo 23 octubre 2022, 11:30 h

Ver descripción del evento
dom. 23 oct.
11:30 h
Finalizado
Matinal de Cinema Familiar, dins la programació de CineXic, us presentem la projecció de la pel·lícula EL REGAL DE LA MOLLY MONSTRE,... Leer más

Matinal de Cinema Familiar, dins la programació de CineXic, us presentem la projecció de la pel·lícula EL REGAL DE LA MOLLY MONSTRE, de Ted Sieger. (Alemanya-Suècia-Suïssa, 2015). Edat recomanada a partir de 3 anys. Projecció en català.

Sinopsi: La Molly Monstre és l’única i molt estimada filla d’en Popo i l’Etna Monstre. La seva vida transcorre en l’entorn familiar, jugant amb el seu millor amic, l’Edison, una joguina de corda que té vida pròpia. Però quan la seva mare pon un ou (que covarà el pare), la Molly emprèn un viatge que canviarà el seu lloc a la família. El viatge la durà lluny de casa seva, travessant les Muntanyes Molt Molt Salvatges i fins a l’illa de l’Ou, on es reunirà amb el pare i la mare i amb el seu nou germanet minimonstre.