Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

El regal de la Molly Monstre

Cinema

  • El regal de la Molly Monstre
  • El regal de la Molly Monstre

City: Barcelona

Place: Lluïsos d'Horta

Start: Sunday 23 October 2022, 11:30 h

See description of the event
Sun 23 Oct
11:30 h
Finished
Matinal de Cinema Familiar, dins la programació de CineXic, us presentem la projecció de la pel·lícula EL REGAL DE LA MOLLY MONSTRE,... Read more

Matinal de Cinema Familiar, dins la programació de CineXic, us presentem la projecció de la pel·lícula EL REGAL DE LA MOLLY MONSTRE, de Ted Sieger. (Alemanya-Suècia-Suïssa, 2015). Edat recomanada a partir de 3 anys. Projecció en català.

Sinopsi: La Molly Monstre és l’única i molt estimada filla d’en Popo i l’Etna Monstre. La seva vida transcorre en l’entorn familiar, jugant amb el seu millor amic, l’Edison, una joguina de corda que té vida pròpia. Però quan la seva mare pon un ou (que covarà el pare), la Molly emprèn un viatge que canviarà el seu lloc a la família. El viatge la durà lluny de casa seva, travessant les Muntanyes Molt Molt Salvatges i fins a l’illa de l’Ou, on es reunirà amb el pare i la mare i amb el seu nou germanet minimonstre.